Over ABC Fitness in Elburg

ABC Fitness helpt leden sinds 1992 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. ABC Fitness in Elburg is jouw persoonlijke coach.

 

Waarom ABC Fitness?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij ABC Fitness altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Doelgericht

Bij ABC Fitness focussen wij op het behalen van jouw doelen. Dit doen wij door de juiste omgeving voor jou te creëren om in te sporten.

Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Vergeet ook niet om ons ruime aanbod aan groepslessen te bekijken.

Zwemles

Tijdens de zwemles doen we er alles aan om ieder kind op zijn/haar optimale leertempo te leren zwemmen. Omdat er maar 1 groepje tegelijk zwemt is er veel aandacht voor de kinderen en de kinderen zijn niet snel afgeleid. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom bij onze zwemlessen.

Het ABC Fitness Team

Naomi Oosterhof

Trainer, groepsles instructeur

Mike Marissen

Trainer, groepsles instructeur

Gert Jakobs

Trainer, groepsles instructeur

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

“Ik ben inmiddels al bijna 3 maanden bij jullie aan het trainen. Dit bevalt erg goed. Ik heb top begeleiding!”

– Alise van de Grijp

“Ruime mogelijkheden voor conditietraining. Vriendelijke begeleiding. Kennis van zaken.”

– Dirk Faber

“Netjes en schoon, fijne openingstijden, voldoende momenten dat het rustig is, goede begeleiding, Egym is perfect omdat het persoonlijk is afgesteld.”

– Susanne Streefkerk Stoker

Dat ABC elke dag open is, en dat ik kan gaan sporten wanneer het mij het best uit komt, Je kunt van allerlei trainingsprogramma’s gebruik maken. Goeie begeleiding vindt ik heel belangrijk en die krijg je bij ABC.

– Hermien Hein

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

De ABC Fitness in Elburg: Jouw partner voor fitness, gezondheid en ontspanning

Het is al meer dan 30 jaar bekend dat ABC Fitness mensen uit Elburg helpt op het gebied van afvallen, revalidatie en fitter worden. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis proefles en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!