Wat zijn de tarieven van ABC Fitness?

Doe de lidmaatschapstest:

Passend programma

Bij ABC Fitness krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van € 20,00 tot € 58,00 per maand voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Jouw voordelen bij ABC Fitness in Elburg

Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning. En eGym is jouw digitale personal trainer zodat je altijd op het juiste niveau traint en progressie boekt!

Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod

Het aanbod van ABC Fitness omvat: groepslessen, E-Gym, Outdoor Fitness, personal training, zwemles, beautysalon en snelbuiner.

Vertrouwde omgeving

Bij ABC Fitness in Elburg train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al meer dan 30 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Wat onze leden zeggen

“Ik ben inmiddels al bijna 3 maanden bij jullie aan het trainen. Dit bevalt erg goed. Ik heb top begeleiding!”

– Alise van de Grijp

“Ruime mogelijkheden voor conditietraining. Vriendelijke begeleiding. Kennis van zaken.”

– Dirk Faber

“Netjes en schoon, fijne openingstijden, voldoende momenten dat het rustig is, goede begeleiding, Egym is perfect omdat het persoonlijk is afgesteld.”

– Susanne Streefkerk Stoker

Dat ABC elke dag open is, en dat ik kan gaan sporten wanneer het mij het best uit komt, Je kunt van allerlei trainingsprogramma’s gebruik maken. Goeie begeleiding vindt ik heel belangrijk en die krijg je bij ABC.

– Hermien Hein

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij ABC Fitness!

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl!

 
Maak kennis met ABC Fitness en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de [naam klant] lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?

 Het aanbod van ABC Fitness omvat alles van Aquarobics tot Vitaal Plus

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met ABC Fitness! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 31 jaar dé specialist voor fitness, gezondheid en ontspanning in Elburg. Het omvat de volgende diensten: Fitness, Groepslessen, E-Gym en Personal training en zwemles en de beautysalon van Nine. Met de Gratis Proefles je nu kennis maken met sporten bij ABC Fitness. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.