Zwemmen

ABC Fitness geeft al vanaf de oprichting in 1992 zwemles in kleine groepjes aan kinderen vanaf 4 jaar. Sindsdien zijn er al 10.795 A,B,C of Easyswim diploma’s uitgereikt; een aantal waar onze Zwemschool ABC natuurlijk erg trots op is!

We doen er alles aan om ieder kind op zijn/haar optimale leertempo te leren zwemmen. Onze Easyswim methode staat voor zwemplezierles op zijn best.

Méér info over Easyswim en het Easyswim diploma vind je op https://www.easyswim.com/nl/ouders/easyswim-diploma/.

Omdat er maar 1 groepje tegelijk zwemt is er veel aandacht voor de kinderen en de kinderen zijn niet snel afgeleid. Daarnaast is ons water minimaal 31,5 graden en dat is wel zo prettig.

Vul onderstaand formulier in en ontvang alle startinformatie!

Zwemles bij Zwemschool ABC is de beste keuze!

Geef uw kind ivm de wachtlijst (ongeveer 1-1,5 jaar) wel op tijd op!

Schrijf digitaal in via https://abc.easyswimportal.com/dmz/signup/1

EasySwim methode

Zwemschool ABC geeft les volgens de Easyswim methode en leidt op voor het EasySwim-diploma. Dit diploma is zeker gelijkwaardig aan het C diploma, maar is een stuk meer kindvriendelijk en uitdagend.
Méér info over het Easyswim diploma vind je  op  https://www.easyswim.com/nl/ouders/easyswim-diploma/

Kinderen krijgen bij ons 1x per week 60 minuten les. Een les kost omgerekend €16,25 per uur (dat is 25% voordeliger tov naburige zwemschool) De meeste vakanties lessen wij door, maar in de zomer stoppen de lessen voor 4 weken.

Ouders waarderen onze zwemschool met een cijfer 9,0! Wij hebben al bijna 11.000 zwemdiploma’s uitgereikt.

Aanmelden kan via: https://abc.easyswimportal.com/dmz/signup/1

Leeromgeving

Door in kleine groepjes te zwemmen in ons gezellige en rustige bad met warm water is er veel aandacht en weinig afleiding voor de kinderen. Dit zorgt voor een optimale leeromgeving. Bij ons zwemmen de kinderen tijdens de les van 1 uur erg veel, want ze staan weinig te wachten in een rij.

EasySwim drijfpak

Uw kind krijgt bij aanvang van de lessen een EasySwim drijfpak incl. zwembroekje t.w.v. 63.  Het pak mag ook in uw vrije tijd gebruikt worden. Het zorgt voor een veilige en goede ligging in het water. De kinderen hebben veel meer bewegingsvrijheid t.o.v. armbandjes, wat het aanleren van de borst- , rugcrawl en schoolslag makkelijker maakt. U betaalt bij aanvang slechts een kleine bijdrage voor het vest.

Professionele begeleiding

ABC Fitness biedt professionele begeleiding van ervaren en gecertificeerde zweminstructeurs. Ouders van kinderen die zijn afgezwommen waarderen onze ABC zwemschool maar liefst met een 9,0!

 

Wat onze leden zeggen

“Ik ben inmiddels al bijna 3 maanden bij jullie aan het trainen. Dit bevalt erg goed. Ik heb top begeleiding!”

– Alise van de Grijp

“Ruime mogelijkheden voor conditietraining. Vriendelijke begeleiding. Kennis van zaken.”

– Dirk Faber

“Netjes en schoon, fijne openingstijden, voldoende momenten dat het rustig is, goede begeleiding, Egym is perfect omdat het persoonlijk is afgesteld.”

– Susanne Streefkerk Stoker

Dat ABC elke dag open is, en dat ik kan gaan sporten wanneer het mij het best uit komt, Je kunt van allerlei trainingsprogramma’s gebruik maken. Goeie begeleiding vindt ik heel belangrijk en die krijg je bij ABC.

– Hermien Hein

Meer informatie?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

De ABC Fitness in Elburg: Jouw partner voor Zwemmen, Fitness en Revalidatie

Het is al meer dan 30 jaar bekend dat ABC Fitness  mensen uit  Elburg helpt op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis proefles en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!